...ólomüveges munkáim...

Akkor ismertem meg ezt a csodálatos tevékenységet, amikor legelső gyermekemmel, Baltazárral voltam várandós. Elmentem egy 10 hónapos ólomüvegező tanfolyamra, és egyszerűen beleszerettem a színes üvegekbe, a fények játékába, a boldogságot adó kézműveskedésbe.

Az ólomüvegezés is egyike a kézműves szakmáknak, ahol a fantázia határtalanul szárnyalhat, megvalósíthatjuk megálmodott stílusunkat, motívumainkat!

Az az élmény, amikor a kezeim alatt megformáldik az anyag, a durva szélű vágott üvegdarabok csiszolással egy hibátlan képpé állnak össze - majd az ólomprofil forrasztásának patinás antikolásával teljes harmóniába kerül a munkám - ez szinte leírhatatlan.

Amikor fizikailag megvalósul az, ami eddig csak a képzeletemben létezett - a tárgyak, élettelen bútorok, nyílászárók élővé varázsolása - mert az üveg mindig engedi játszani az örökké változó fényt - ez az, ami számomra a legmegragadóbb ebben a szakmában.

Lapozgasd végig a galériát, szárnyaljon a fantáziád, és bátran hívj, ha érdeklődnél, ötletet szeretnél - segítek!

Jó böngészést kívánok!

A megrendelőknek több csoportja létezik - Felismered Magadat?

  • "Mindenképpen szeretnék ólomüveget a lakásomba, de még nem tudom, hová és mit."
  • "A konyha felsőszekrény/fürdőszoba/stb. ajtajába szeretnék ólomüveges ajtóbetétet, de nem tudom, milyen stílus illene oda."
  • "Az előszobába szeretnék egy tükröt ólomüveges díszítéssel, amely illik a lakás minimalista stílusához, nem szeretném, ha túl színes lenne: barna és bézs színeket tudnék elképzelni."
  • "Van egy mintám, melyből szeretnék ólomüveg képet készíttetni."

Nos, beletartozol valamelyik csoportba?

Ha igen, biztosan tudok segíteni! Akár van konkrét elképzelésed, akár nincs, ígérem, születni fog egy olyan terv, amely megfelel az igényeidnek!

Kérlek, írj nekem a eszter.radics@gmail.com email-címre, és nézzük meg, mivé alakulhat egy ötlet!